Trevligt besök på HEMAB:s energipark!

Fredagens nämndsammanträde genomlöpte som vanligt i konstruktiv anda där alla bidrog med sin kompetens och vilja att utveckla Härnösand. Exempelvis beslutade nämnden att genomföra en aktiv medborgardialog under vindkraftsplanens samrådsprocess. Det ser jag fram emot. Syftet med ett brett samråd är att hämta in så mycket synpunkter som möjligt så att nämnden – och därefter KS och KF – kan fatta väl avvägda beslut i denna viktiga framtidsfråga!

Ett synnerligen trevligt inslag på nämndsammanträdet var studiebesöket på HEMAB:s / Härnösands nya energipark. Uppslutningen från förvaltningen var bred och vi fick ett trevligt och kunnigt bemötande av HEMAB:S VD Ingemar Forzelius med personal. Eftersom berörningspunkterna mellan samhällsnämnden och HEMAB är många är jag glad för att vi träffas regelbundet på olika sätt och utbyter kunskap om varandras verksamheter. Några bilder från dagen:

Snygga solceller som följer solens förflyttning under dagen!

Härnösands Energipark - först i Europa!

Politiker och tjänstemän från samhällsförvaltningen får information om hur solcellerna fungerar av affärsområdeschef Marcus Tärnvik.

Annonser

One thought on “Trevligt besök på HEMAB:s energipark!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s