Gårdagens Vox

Tillbringade gårdagskvällen på Vox Härnösand tillsammans med ca 200 engagerade Härnösandsbor. De två duktiga gymnasietjejerna Hildur Sahlström och Daniela Hedvall skötte första delen av kvällen bra! De försökte ställa sig neutrala, släppa in frågor samt hålla tiden. Är mycket imponerad av deras förmåga att hålla tempot och få oss i panelen att uttrycka oss kortfattat. Många förberedda frågor skulle behandlas och tjejerna tog själva upp att det till nästa år vore bättre med en lite kortare frågelista. Fint även att hela deras klass ställde upp, serverade fika och ramade in arrangemanget på ett mycket proffsigt sätt.

Under andra delen av kvällen blev det tyvärr för mycket fokus på moderatorns egen person samt på landstingsdelen – inte för att landstingsfrågorna är oviktiga på något sätt! Jag hade dock hoppats på mer tid för frågor till länsstyrelsens, domkyrkan och mittuniversitetets företrädare, som fick sitta sysslolösa under största delen av den avslutande timmen.

Hursomhelst hoppas jag på en fortsättning – efter man utvärderat arrangemanget ordentligt! Ett lovvärt initiativ av Hildur och Daniela!

Annonser

2 thoughts on “Gårdagens Vox

  1. vad roligt att du tyckte det var bra! jag blev väldigt imponerad av dig och du var verkligen jätteduktig att tala och framföra ditt svar på ett enkelt och tydligt sätt som en 17åring förstår:) du ägde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s